Wijnen op de juiste temperatuur bewaren!

Wijn is één van de weinige natuurproducten waarvan de kwaliteit in de loop van de tijd kan verbeteren, maar daarbij moet natuurlijk wel de juiste omgeving en omstandigheden worden gecreëerd.

3D animatie film over wijnklimaatkasten

Bekijk de 3D-animatie

 

Natuurlijke wijnkelders zijn de ideale plaats om wijn te bewaren vanwege het schaarse licht, het ontbreken van trillingen en het hebben van een speciaal klimaat (temperatuur en luchtvochtigheid). Onze WIJNKLIMAATKASTEN zijn de perfecte vervangers van een natuurlijke wijnkelder en zorgen ervoor dat u al uw wijnen kunt bewaren op de door u ingestelde (gewenste) temperatuur zodat u optimaal kunt genieten.

 

Modellen wijnklimaatkasten - wijnkoelkasten
PT-S 40 WK CoolVaria wijnkoelkast wijnklimaatkast
Bijvoorbeeld de  wijnklimaatkast PT-S 40 WK voor 30-45 flessen met twee temperatuurzones (ook zéér geschikt voor inbouw in uw keuken).

Bekijk onze animatie over wijnklimaatkasten voor meer mogelijkheden van een klimaatkast (restaurant, keuken, tuinfeest, beurs, kapsalon et cetera). De klimaatkasten zijn ook beschikbaar voor verhuur.

 

 

Sigaren zijn ook een natuurproduct en zijn in veel opzichten hetzelfde als wijn.  Zij zijn natuurlijk, organisch en gevoelig voor hun omgeving. Zij zijn het rijpe product van een zorgvuldig gecontroleerde combinatie van temperatuur en luchtvochtigheid. Sigaren dienen dan ook zorgvuldig te worden bewaard voor een optimaal genot in een humidor.

Chocolade kan men natuurlijk meteen opeten maar ook even bewaren voor nog een gelukkig moment op een later tijdstip … Het is dan wel essentieel om de chocolade op de juiste manier – juiste condities – te bewaren!

Naast klimaatkasten voor wijn, sigaren en chocolade, hebben wij ook nog bier-coolers, kaas-klimaatkasten, saké-klimaatkasten, wijn-loungesets, champagne-klimaatkasten, opslagklimaatkasten, medicijnklimaatkasten, etc…………

Eerdaags een huwelijk of jubileum? Geef een klimaatkast cadeau.