Nieuws


LAATSTE NIEUWS & SPONSORING

* Publicaties (klik hier)

===

.

Vandaag zijn de Michelin sterren & andere awards weer uitgedeeld en kunnen met trots zeggen dat wij weer 3 Michelin ster restaurants (zowel met een Ster als met een Groene Ster) mogen toevoegen aan onze reeds bestaande lange (+40) lijst waar wij op dit moment  staan! Wij willen de desbetreffende restaurants feliciteren met hun sterren.

.

.

.
===

Vrijdag 21 en zaterdag 22 oktober was het weer zover. De Nacht Van de Wijn!

Het leukste wijnfestival waar je alle te weten kan komen van wijn.

Ook is er een Masterclass / Proeverij Lunch  van MaisonChamy.

Locatie: Central Studio, te Utrecht!

Kijk op de website voor meer informatie!

===

.

Vandaag zijn de Michelin sterren & andere awards weer uitgedeeld en kunnen met trots zeggen dat wij nu bij 40 Michelin ster restaurants (zowel * als ** sterren) staan! Wij willen de desbetreffende restaurants feliciteren met hun sterren.

.
.
.
.

===

CoolVaria steunt Roparun.
Roparun steunt verschillende projecten, zoals bijvoorbeeld een dagje uit voor zieke kinderen of een vakantie voor mensen met kanker en hun familie. Maar het is meer dan dat, denk aan sportfaciliteiten op een oncologie-afdeling, workshops in een inloophuis, een aangename badkamer in een hospice.

===

Nieuwe accessoire!
In de wijnklimaatkast kunnen alle wijnflessen gewoon liggend gestapeld worden (dat kan door ze recht op elkaar neer te leggen of de opening, holte – tussen de twee onderliggende flessen – te gebruiken).
Indien de flessen allemaal verschillende formaten hebben, dan kan stapelen moeilijker zijn (flessen liggen niet “lekker” of ze schuiven van elkaar, etc.).

Door het gebruik van speciale opslagmatten (anti slip) tussen de bewuste flessen, zullen de flessen niet meer verkeerd liggen of zelfs spontaan uit de klimaatkast vallen. Dit zijn opslagmatten – in de vorm van een wijnfles – die overal in de klimaatkast gebruikt en hergebruikt kunnen worden. Ze zijn flexibel waardoor ze overal gebruikt kunnen worden, ook bijvoorbeeld op de bodem (van de klimaatkast) en zelfs voor gebruik buiten de klimaatkast. De opslagmatten hebben de vorm van een wijnfles.
Voor het aanvragen van meer informatie klik hier

===

Leuk artikel over onze kaas-klimaatkast op Online foodmagazine FavorFlav .Is dus gewoon eigenlijk een noodzakelijk goed….:-)!

===

Deze week zijn de Michelin sterren weer uitgedeeld en kunnen met trots zeggen dat wij van CoolVaria weer enkele Michelin ster restaurants aan onze lijst kunnen toevoegen!
Restaurant Monarh uit Tilburg, restaurant Olivijn te Haarlem en restaurant Rijnzicht te Doornenburg hebben hun eerste ster in de wacht gesleept. Een uitstekende prestatie en een heel mooie erkenning voor de kwaliteit van de keuken en de service van de bediening. Van harte gefeliciteerd!

===

Tweesterrenrestaurant Aan de Poel, het restaurant van chef-kok Stefan van Sprang en maître sommelier Robbert Veuger, heeft de deuren weer open. Begin juli woedde er een brand, waarna het restaurant in Amstelveen grotendeels total loss werd verklaard. Wij wensen Aan de Poel heel veel succes!

===

14 stuks PT-S 40 WK inbouwGisteren zijn de Michelin sterren weer uitgedeeld en kunnen met trots zeggen dat wij weer een Michelin ster restaurant aan onze lijst kunnen toevoegen.

Restaurant Fitzgerald uit Rotterdam heeft zijn eerste ster in de wachten gesleept. Een schitterende prestatie en een heel mooie erkenning voor de kwaliteit van de keuken en de service van de bediening.

===

wijnklimaatkasten bij ARC

Peter en Marieke Lute, bekend van De Kruidfabriek, Explore en LUTE® restaurant, openen eind 2017 een nieuw restaurant in Amsterdam: The ARC.

Het complete gastronomische concept is onderdeel van het nieuwe vijf-sterren Pestana Hotel (154 kamers) aan de Amsteldijk, gevestigd in het voormalige stadsarchief.
De mooie wijnen, die geserveerd zullen worden, zullen in diverse klimaatkasten van CoolVaria worden opgeslagen én op de juiste serveertemperatuur worden neergelegd. Lees hier verder.

===

Gastronomie/Fine Food Professional 2017:Gastronomie 2017-1
Vandaag en morgen is het er weer de Gastronomie/Fine food Professional in de Jaarbeurs van Utrecht en wij zijn er weer bij.
Gastronomie/Fine Food Professional richt zich uitsluitend op de specialistische niche binnen het het midden- en hogere segment van de Nederlandse gastronomie, hotellerie, catering etc. Lees hier verder.

 

===

CoolVaria goes Glamping!Basecamp Int. VS CoolVaria
In samenwerking met Basecamp International (gespecialiseerd in het opzetten van complete tijdelijke accommodatie) wordt het “kamperen” naar een hoger niveau getild. Een wijntje of een kaasje, op de juiste temperatuur, voor de tent op de loungebank is toch wel het summum van kamperen ……..
De foto is gemaakt tijdens de vakantiebeurs utrecht 2017 (klik hier voor meer foto’s)

 

===

Congres Rotterdam:Congres Rotterdam
8 december staat CoolVaria op een congres (IVP) voor het demonstreren van verschillende klimaatkasten voor wijn, chocolade, kaas, bier, sigaren, onderzoek, medicijnen, etc.

 

===

De koelkast een Coole uitvinding
CoolVaria heeft een artikel geplaatst in Villa d’arte (Culinair & Wellness) over het ontstaan van de “koelkast”. Daaruit voortvloeiend zijn natuurlijk de klimaatkasten ontstaan. Klik op deze link voor het hele artikel coolvaria-villa-darte-culinairwellness.
De tekst: Janna Rijpma.

===

 

Nieuw project!geïntrigeerde klimaatkast2Geïntrigeerde wijnklimaatkast
Wij zijn op dit moment bezig met een nieuwe toepassing voor een geïntrigeerde klimaatkast in het interieur (werkblad, bureau, eettafel, etc.). Alle mogelijkheden worden besproken bekeken en besproken. Hierbij alvast wat beeldmateriaal……

 

===

Nieuw verkoopkantoor Zuidoost-Azië!

Sales office KL

Per 1 juli is er een nieuw verkoopkantoor bijgekomen van CoolVaria. Dit kantoor is gevestigd in Kuala Lumpur (Maleisië), met het doel om de lokale markt beter en efficiënter te kunnen bedienen.

Het adres is:
No.1 Jalan Dutamas 1
D4-U3-13a
50480 Kuala Lumpur
Maleisië

 

 

===

Magazijn Nieuwegein

 

Ons kantoor is per 4 april 2016 op dezelfde locatie gevestigd als ons magazijn, te weten aan de Ravenswade 150R te Nieuwegein.
De bereikbaarheid, zowel de aanrijroute als het parkeren, is daarmee eenvoudiger geworden.
Ons telefoonnummer en ons e-mailadres zijn onveranderd.

 

===

The Wine and Food Association!logo concours beaujolais

257 finalewijnen afkomstig uit 23 wijnlanden stonden zondag 11 oktober op de proeftafels van het 27e Proefschrift Wijnconcours (NH Barbizon Palace Hotel te Amsterdam).
Negentien daarvan werden bekroond met de titel Wijn van het Jaar.
Daarnaast was er de Nederlandse primeur van Concours des Grands Vins du Beaujolais. Een wijn-competitie gericht op de beste Beaujolais wijnen die te koop worden aangeboden in Nederland. De ingezonden wijnen, vertegenwoordigen de 12 appellantes van de Beaujolais streek en werden door een vakkundige jury beoordeeld.
Wij waren erbij omdat een goede Beaujolais natuurlijk altijd licht gekoeld gedronken dient te worden!

 

===
1012984_409594949224845_495380453065650393_n

 

Dag van het Wilhelminapark (Utrecht)

Zondag 21 juni, dag van het Wilhelminapark

Leuk samen zijn in het gezellige park in Utrecht Oost met eten, drinken, optredens, leuke activiteiten voor jong & oud en een heuse veiling (voor o.a. het rode kruis) met bijzondere veilingitems.

 

IMG_5447

 

Wij hebben voor deze dag een klimaatkast beschikbaar gesteld die voor een mooi bedrag is geveild.

 

 

 

 

 

===
Wijnklimaatkast Taste of Amsterdam

 

Taste of Amsterdam (4-7 juni, Amstelpark)
Mooi culinair festival met (inter)nationale chefs die live koken. Op dit festival kan je inspiratie opdoen, genieten van de gezelligheid maar natuurlijk vooral van de lekkerste gerechten en dranken van het moment. De klimaatkasten van Cooling.nl zullen ook onder diverse exposanten staan.  Dit festival is te vinden in het Amstelpark te Amsterdam.
Klik hier voor meer informatie

===
.

Bier-klimaatkastBier-klimaatkast (Door Fiona de Lange-Biersommelier & Zytholoog)
De populariteit rondom bier en speciaalbier groeit zo hard dat ook bij steeds meer bierliefhebbers de biervoorraad thuis groeit. Bij mij puilde de koelkast, gewone kasten en berghokken al jaren uit met honderden bieren. De bieren die ik graag wilde proeven werden altijd in de koelkast gezet totdat daar geen plek meer was voor een bloemkool of stukje vlees. Niet handig dus. Ik ging een nieuwe koelkast kopen speciaal voor het bier………(klik hier voor het vervolg)

 

.

 ===

10849866_979390328756193_596085738201736967_n

Wine Professional 2015 vindt plaats van 12 t/m 14 januari 2015 (gedurende de eerste drie dagen van de Horecava).

De locatie is de Europafoyer in Amsterdam RAI.
Wij wensen alle exposanten veel succes!

 

===

 

logo-zwart Meesterlijk 2014

Op 28 – 30 november 2014 zal op de het terrein van de Westergasfabriek te Amsterdam voor de 6e keer het evenement Meesterlijk worden georganiseerd.

Dit is hét evenement waar designers, foodkunstenaars en vaklieden hun passie voor design en ambacht tonen aan het publiek.

Partners van ons, Gijsbert Bianchi en Janna Rijpma, zullen ook aanwezig zijn met een mooi “Meesterlijk Menu”.

===

etoiles-michelinOp 24 november presenteerde Michelin de nieuwe Michelingids 2015 voor België en Luxemburg:

België/Luxemburg hebben de volgende restaurants:

*** 3 stuks

** 17 stuks

* 117 stuks

===

etoiles-michelinOp 17  november presenteerde Michelin de nieuwe Nederlandsche Michelingids 2015:

Nederland heeft de volgende Michelinster restaurants:

*** 2 stuks

** 19 stuks

* 79 stuks

===

Op 23 november zal de Lionsclub Rotterdam Pappegay een avond organiseren (door middel van een wijnproeverij) waarbij geld zal worden ingezameld. Dit geld zal worden gebruikt voor het inkopen van kerstgeschenken voor de vluchtelingen van de Pauluskerk.

Voor dit goede doel heeft Cooling.nl een klimaatkast beschikbaar gesteld welke die avond geveild zal worden.

===

Ophangsysteem voor glazen

Glazen ophangsysteem

Aan de hand van onze bevindingen en in samenspraak met u (onze klanten) hebben wij gekeken naar een systeem voor de opslag van glazen. De glazen (en andere accessoires zoals sommeliermes etc.) kunnen nu bij de klimaatkast bewaard worden zodat u nooit meer hoeft te zoeken………..(kijk op de accessoires pagina voor meer informatie en beeldmateriaal)

 

====

FacebookFacebook

Cooling.nl (CoolVaria) nu ook op Facebook.
Kijk voor het laatste nieuws ook op onze Facebook pagina

 

===

Forum Vini MünchenCooling.nl - Forum Vini MunchenOok dit jaar zijn wij weer present op de Forum Vini te München. Dit evenement wordt gehouden van 8 – 10 november en staat geheel in het teken van  wijn ontdekken, wijn proeven én wijn bewaren!

 

 

===

Golftoernooi HvdW.Goldag HvdW 2013

Heeren van de Wijn heeft op 16 mei haar 2e HvdW golftoernooi gehouden (wij waren sponsor van een hole).  Het is wederom een fantastische dag geworden, met alleen maar winnaars.
Ondanks dat het vorig jaar 15 graden warmer was……

 

===

Nieuw product

Binnenkort komen wij weer met een nieuw product. Enkele steekwoorden zijn: klimaatbeheersing, wijn, rood, wit, hout, hangen, gezellig, staan, wijnproeverijen én vooral NIEUW!

Kijk regelmatig naar onze website om het laatste nieuws te volgen.

===

Badische Weinmesse- OffenburgBadischen Weinmesse

Op 4 en 5 mei is er in Offenburg (Duitsland) weer een Culinair evenement.

De Badische Weinmesse neemt u mee op een culinaire en oenologische ontdekkingsreis. Tijdens deze beurs geniet u van wijnen (uit Baden), sterke dranken, mousserende wijn – en culinaire hoogtepunten, waarvan de topproducenten van deze regio wijn beschikbaar stellen en de wijnmaker ook echt aanwezig is.

Van heel Duitsland, is deze beurs de enige vakbeurs die wijnen van een groeiende regio op de voorgrond stelt. Wij waren natuurlijk ook aanwezig.

===

Kwast Wijnkopers 35 jaar

Kwast Wijnkopers bestaat 35 jaar en dat werd op 22 april gevierd met een prachtig jubileumfeest op Kasteel de Wittenburg te Wassenaar, waar 45 leveranciers hun beste wijnen presenteerden, in klimaatkasten van Cooling.nl, aan de retail- en horeca-afnemers van het bedrijf. Daarnaast lieten 10 topchefs uit de Nederlandse gastronomie gerechten proeven die harmonieerden bij de verschillende wijnen.

===

Valentijns-champagne-klimaatkast!

Valentijnsdag, de Dag van de bruisende Liefde.

Vlinders in onze buiken, bonzende harten. Liefdevolle relaties worden met hartstocht bezegeld. Het is de dag waarop we iemand onze genegenheid en (geheime) liefde tonen.  klik hier voor meer informatie.

===
.

 

Kaas-klimaatkast

De wijnsite: Winebusiness.nl heeft een prijsvraag uitgeschreven en de heer Frank Collet  heeft deze vorige week  gewonnen. De kaas-klimaatkast, die wij beschikbaar hebben gesteld voor deze prijsvraag,  is naar hem toegezonden zodat hij deze met Kerst kan gebruiken. Wij wensen de heer Collet veel plezier met zijn nieuwe aanwinst.

===

Wijnproeverij PC Hooftstraat

In het najaar vond er een wijnproeverij plaats in één van de modezaken in de Amsterdamse PC  Hooftstraat. Deze werd verzorgd door vinologe Janna Rijpma.

CoolVaria was ook vertegenwoordigd met een wel zéér speciale klimaatkast. Het exterieur van deze klimaatkast (model PT-S 80 WK) was voorzien van leder en stof, in de sfeer van de aanwezige najaarscollectie.
Het was een geslaagd evenement.

===

 

Nieuwe accessoires

Wij hebben ons assortiment met accessoires nog verder uitgebreid aan de hand van de wensen van onze klanten.

Enkele nieuwe accessoires zijn: opzetmeubel, opstaand wijn plateau, nieuwe look wijn-loungeset………….

klik hier voor meer informatie.

===

 

Haut couture onder de klimaatkasten!

Top wijnexpert Janna Rijpma heeft haar creativiteit aangewend voor een wel heel speciale klimaatkast … de champagne-klimaatkast.

Deze bijzondere klimaatkast is een prachtig en praktisch meubelstuk, een verrijking van elk interieur, modern of klassiek.

De champagne-klimaatkast is bekleed met de fijnste leersoort en geaccentueerd met kristallen, in het verlengde van de kleur en het vonkelende karakter van champagne.

De gemiddelde klimaatkast voor wijn heeft slechts een kleine voorziening voor champagneflessen. Deze versie kan minimaal 40 flessen herbergen, welke vorm ze ook hebben, rustend in eenzelfde temperatuurzone, die per graad instelbaar is. Het perfecte klimaat, een optimale ligging en een schitterende entourage voor alle “vonkelwijnen”.

klik hier voor meer informatie.

===

 

Valentijns-champagne-klimaatkast!

Valentijnsdag, de Dag van de bruisende Liefde.

Vlinders in onze buiken, bonzende harten. Liefdevolle relaties worden met hartstocht bezegeld. Het is de dag waarop we iemand onze genegenheid en (geheime) liefde tonen.
klik hier voor meer informatie.
===

 

Win een wijnklimaatkast op de Horecava!

KOOKstudio-etc., het grootste vakblad voor professionals op het gebied van kookstudio’s, kookverenigingen en kookscholen staat op de Horecava en u kunt een wijnklimaatkast winnen –> een mooi begin voor 2011!
Het platform KOOKstudio-etc is op de Horecava te vinden in hal 11, stand 424 (11.424).
klik hier voor meer informatie.
===

 

Limited Edition:Wijn klimaatkast geheel van leer Limited Edition

Vanaf nu is de limited editie “Pieter Damen” beschikbaar! Deze speciale versie (op basis van de PT-S 120 WK = 120 flessen) is geheel voorzien van rundleer en is gesigneerd door topcuisinier Pieter Damen!  Bij aankoop krijgt men een horloge waarvan het leer en stiksel gelijk is aan het leer en stiksel van de klimaatkast én maakt men kans op een zeer mooie prijs; een luxe diner, verzorgd door Pieter Damen! klik hier voor meer informatie.
===

 

Restaurant Week Belgie weer een groot succesDe Pastorie (B) wint Restaurantweek Belgie en ontvangt een wijnklimaatkast PT-S 80 WK
44.000 gasten hebben gegeten tijdens de Restaurant Week Belgie bij één van de aangesloten restaurants. Het restaurant De Pastorie is Publieksprijswinnaar geworden met een score van 9.2!
Ook dit keer was Cooling.nl sponsor van dit evenement en heeft een mooie wijn-klimaatkast beschikbaar gesteld aan de eigenaren Carl Wens en Loos van Beylen van De Pastorie. De uitreiking vond woensdag 23 juni plaats te Lichtaart.
===

 

Aluminium handgreep + aluminium omlijstingWijn koelkast met aluminium deur en handgreep

De modellen PT-S 40 WK, PT-S 80 WK en de PT-S 120 WK zijn vanaf nu ook leverbaar met een aluminium handgreep en aluminium omlijsting. Deze beslissing is genomen omdat deze drie modellen ook steeds vaker worden gebruikt voor inbouw.  Naast de mooie kleur zwart is dus ook de aluminium versie leverbaar.
===

 

Sake-klimaatkastSake klimaatkast! Model PT-S 40 SK

Cooling.nl heeft er een hele speciale wijnklimaatkast bij: de Sake-klimaatkast. Deze klimaatkast is zeer geschikt voor zowel koude Sake (vanaf 5 graden) als warme Sake (38 graden) dus in principe voor alle sake wijnen. Deze klimaatkast heeft een inhoud van 105 Liter waardoor er veel sake in opgeslagen kan worden. Kijk op de speciale Sake-klimaatkast pagina (ook in het japans) voor meer informatie.
===

 

15 maart uitreiking Publieksprijswinnaar Restaurant Week maart 2010Antichic wint Restaurantweek maart 2010 en ontvangt een PT-S 200 WK

Op 15 maart vond de uitreiking van de Publieksprijswinnaar Restaurant Week 2010 plaats; de winnaar is restaurant Antichic uit Rotterdam. Naast de eervolle vermelding (De publieksprijs is de enige prijs in de Nederlanse culinaire wereld die door de bezoekers zelf wordt toegekend en waar de kwaliteit van het eten, service en sfeer centraal staat) werd er ook een wijnklimaatkast van ons gegeven. De locatie was het Hotel Krasnapolsky en de prijs werd overhandigd in het bijzijn van vele topkoks.
Deze editie trok 221.309 gasten die konden lunchen of dineren bij 1250 deelnemende restaurants.
===

 

Stem mee bij Restaurantweek en maak kans op een mooie prijs

Na afloop van de Nationale Restaurant Week beoordelen de fijnproevers de eetgelegenheden. Het best gewaardeerde etablissement is de winnaar van de Nationale Restaurant Week Publieksprijs. Dit restaurant wint een mooie prijs en u maakt kans op een unieke chocolade-klimaatkast.

Als u na uw etentje een review schrijft over het restaurant waar u bent geweest telt uw stem mee voor de toekenning van de Publieksprijs en maakt u kans op deze unieke chocolade-klimaatkast.

Bij de Restaurant Week van augustus 2009 kon er een luxe loungeset gewonnen worden. Klik hier om de winnaar (review schrijster) van de loungeset te zien.
====

 

Cooling.nl zal wederom Restaurantweek (1 t/m 7 maart) sponsoren.

De Restaurant Week (DiningCity)  zomereditie 2009 was een groot succes, er dineerden 165582 gasten bij 1139 restaurants. Cooling.nl zal de volgende restaurantweek (van 1 t/m 7 maart) ook weer sponsoren
====

 

NIEUWS – 2009

 

De uitreiking bij Le DéfiCooling.nl | Uitreiking restaurantweek augustus 2009

Uit de uitgebreide reviews die de fijnproevers na afloop van hun restaurantbezoek invulden, kwam
Le Défi uit Sprang-Capelle (Brabant) naar voren als landelijke publiekswinnaar. Dit restaurant wint
een superdeluxe wijn-klimaatkast van Cooling.nl.

Een afvaardiging van DiningCity en Cooling.nl ging de winnaars verrassen met de gewonnen prijs.
Klik hier voor een video verslag van deze niet aangekondigde inval bij Le Défi
====

 

Cooling.nl sponsort Restaurant Week (diningcity.com).
Cooling.nl sponsort Restaurant Week

De laatste week van augustus 2009 is er weer een Restaurant Week. Dineren in een toprestaurant is doorgaans een dure aangelegenheid. Maar niet tijdens de Nationale Restaurant Week. Van maandag 24 Augustus tot en met zondag 30 Augustus serveren de beste restaurants van Nederland een gastronomisch hoogstaand driegangendiner aan voor de spotprijs van 25 euro*. Een lunch van drie gangen kost 20 euro.

Cooling.nl zal een wijn-klimaatkast beschikbaar stellen aan het winnende etablissement van de Publiekprijs. Maar ook U kunt iets heel moois winnen: een complete lounge-set!  Ga naar www.restaurantweek.nl voor het laatste nieuws.
====

 

 

 

Cooling.nl sponsort een goed doel: De Culibusculibus

Tijdens restaurant Week zal er geld worden opgehaald voor een goed doel.
De Culibus is een initiatief van de Jeunes Restaurateurs d’Europe in Nederland, ondergebracht in de Stichting Culibus. Met een enorme VIP-bus annex sterrenrestaurant-op-wielen willen de Jeunes Restaurateurs d’Europe (JRE) straks langs kinderziekenhuizen, achterstandswijken en andere plaatsen rijden waar kinderen een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

De kinderen krijgen daar een “sterrenmaaltijd” voorgeschoteld. Niet met truffels en ganzenlever, maar bijvoorbeeld wel met een zelfgemaakte kroket of crêpe met mango-coulis. JRE wil de kinderen verwennen die iets tekortkomen en tegelijkertijd de aandacht vestigen op goed eten en de rol van JRE daarin. De Culibus wordt een moderne en trendy touringcar, volledig ingericht als mobiele JRE topkeuken. Klik op www.jreculibus.nl voor meer info.
====

Wijn loungeset : Kompleet met wijnklimaatkast | Cooling.nl

 

Persbericht

Lekker nazomeren

Loungen op een terras is heerlijk; Lekker zitten en bediend worden. Die luxe is thuis nu ook beschikbaar! Niet meer heen en weer lopen met koele drankjes  uit de koelkast, maar direct vanuit uw luie stoel uzelf en uw gasten trakteren op een heerlijk koel glas. In de loungeset zit namenlijk een ingebouwde klimaatkast. De klimaatkast biedt ruimte aan flessen wijn danwel frisdrank en u kunt hem zelf op elke gewenste temperatuur (2 temperatuurzones) instellen. De set is gemaakt van nieuw geschuurd steigerhout, heeft 4 zitplaatsen (losse onderdelen) en is geheel weersbestendig . Voor de bierliefhebber is er een loungeset met een aparte bier-cooler. De set wordt inclusief kussens geleverd en kan binnen een week thuisbezorgd worden. De loungeset kost 1.499,00.

Klik op wijn-Loungeset voor meer info!
====

 

Lancering van een nieuw model: De bier-cooler

Bier-coolerHet eerste kwartaal 2009 zal Cooling.nl een nieuw artikel introduceren: de bier-cooler. Dit artikel zal vervaardigd worden voor de opslag van bier (en/of frisdrank). De afmetingen zullen 595x590x840mm bedragen waardoor deze compact is en gemakkelijk onder het aanrecht geplaatst kan worden. De bier-cooler zal worden voorzien van een glazen deur en 3 houten plateaus waardoor de flesjes/blikjes makkelijk kunnen worden opgeslagen. De bier-cooler zal enkel 1 temperatuurzone (5~12°C) hebben en makkelijk te bedienen zijn. Op elk moment voldoende gekoeld bier in huis!

De prijs zal op ca. 499,00 worden vastgesteld.
Klik op bier-cooler voor meer sfeerbeelden en info!
====

Cooling.nl gaat in de verhuur
Verhuur klimaatkast

In 2009 is er ook de mogelijkheid om klimaatkasten te huren voor een korte danwel lange periode. De vraag om een klimaatkast te installeren voor bedrijfsfeesten, barbecues, tuinfeesten, etc. is door ons ter harte genomen en vandaar dat wij in 2009 deze optie ook in ons assortiment hebben.

Diverse modellen kunnen gehuurd worden waardoor wijn, bier, frisdrank en zelfs taart, hapjes en bbq-vlees op een gekoelde, verantwoorde manier bewaard kunnen blijven tijdens de festiviteit.
====

kraak-de-kluis

 

Cooling.nl sponsort kranten met wijn-klimaatkasten

In februari 2009 zal Cooling.nl de actie “kraak de kluis” sponsoren. Deze actie zal worden geplaatst in meerdere kranten van de Telegraaf Media Groep en is ook afkomstig van deze groep.
Diverse hoofdprijzen zullen ter beschikking worden gesteld waaronder een wijn-klimaatkast of bier-cooler naar keuze.
====

top of the page

Publicaties

(Enkele voorbeelden van media waarin wij hebben gestaan, met uw muis kunt u zien welke media het is)

Tevens sponsoren wij ook diverse culinaire evenementen, kunstprojecten, sportverenigingen, etc. Dit doen zowel in het binnen- als buitenland.