Wijn-loungeset

Wijn-loungeset (loungset met ingebouwd wijnklimaatkast)

De ultieme loungeset: gemaakt van steigerhout*, inclusief kussens én klimaatkast voor heerlijk gekoelde dranken!

Indien men de steekwoorden: koel drankje, buiten, tuin, (dak)terras, loungen, hip, trendy, zitcomfort en stoer bij elkaar “neemt”, kom je al snel uit op dit artikel!

Diverse sets zijn leverbaar en allen zijn gemaakt van mooi geschuurde nieuwe steigerplanken (vurenhout) met een ruige look. De loungeset is geschikt voor buiten maar ook voor binnen! De klimaatkast die bij deze set hoort, is het model PT-S 40 WK met twee temperatuurzones. Hierin kunt u alle drank bewaren; wijn, frisdrank, bier, et cetra.  De klimaatkast is geheel, op maat, ingebouwd en de ombouw is afsluitbaar waardoor, op de momenten dat u de klimaatkast niet nodig heeft, deze mooi is weggewerkt. U danwel uw gasten schenken zelf hun drankje in wanneer het hen uitkomt!

Fauteuils, chaise lonques, hockers, sofa’s, alles is mogelijk. Het geheel wordt geleverd inclusief een mooie kussenset (in diverse kleuren leverbaar). Ook voor verhuur en ook leverbaar met model PT-S 200 BC.

* De klimaatkast functioneert ook bij een lage buiten-temperatuur waardoor deze set ook perfect in de herfst , winter en voorjaar gebruikt kan worden!

* de loungeset wordt gemaakt in samenwerking met Mentrop houtbewerking (in het bezit van het FSC-keurmerk).

Wijn-loungeset (loungset met ingebouwd wijnklimaatkast)

Wijn-loungeset (loungset met ingebouwd wijnklimaatkast)

Afgebeelde set: 2-zits chaise longue (geplaatst tegen de ombouw): 75x133x80cm (gewicht 50kg),  Ombouw + klimaatkast: PT-S 40 WK, Loungestoel: 70x85x80cm (gewicht 35kg), Hocker (tevens opbergruimte): 33x60x60cm (gewicht 15kg) en alles voorzien van mooie Grey set loungekussens.  Prijs: € 1.650,00

 

Hieronder treft u enkele voorbeelden aan van de mogelijkheden. Speciaal voor u een op maat gemaakte loungeset behoort ook tot de mogelijkheden!

 

 

Informatie aanvraag
Indien u interesse heeft, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of telefoon. ( 030-2511191 ).

Brochure LoungesetOfferte LoungesetAlgemene informatieExtra's