Wijnklimaatkasten

Wijnklimaatkasten, zijn de perfecte vervangers van een natuurlijke wijnkelder!

 

Wijnkelders (naast wijnklimaatkasten) zijn eigenlijk de ideale plaats om wijn te bewaren vanwege het schaarse licht, het ontbreken van trillingen en het hebben van een speciaal klimaat.
Natuurlijk kunt u wijn in de gangkast of op zolder opslaan, maar er zijn tegenwoordig meer geavanceerde manieren om wijn te bewaren, namelijk wijnklimaatkasten!

* Klik hier voor de kenmerken van de wijnklimaatkast!

Wijnklimaatkast PT-S 40 WK (40 flessen - 2 zones)Wijnklimaatkast PT-S 80 WK (80 flessen - 2 zones)Wijnklimaatkast PT-S 120 WK (120 flessen - 2 zones)Wijnklimaatkast PT-S 200 WK (200 flessen - 2 zones)

 

Kijk welk model (rechts van deze pagina, onder Klimaatkast Modellen) wijnklimaatkast bij u past of informeer er naar door middel van het contactformulier.

3D-animatie presentatie

Indien u het filmpje NIET via de site kunt afspelen, klik dan hier.

 

WITTE- MOUSSERENDE ÉN RODE WIJNEN :

Alle wijnklimaatkasten zijn voorzien van een glazen (dubbelglas met UV filter) deur en twee temperatuurzones (12~22°C en 5~12°C) waardoor er zowel witte, rosé, mousserende én rode wijnen perfect in OPGESLAGEN kunnen worden. Tevens kunt u al uw wijnen ook op SERVEERTEMPERATUUR bewaren. Door het anti-trillingssysteem zijn trillingen verleden tijd en kan de wijn perfect behouden blijven. Ook is de deur voorzien van een slot zodat, als met dat wenst, onbevoegden (of kinderen) geen toegang kunnen hebben.

 

LUCHTVOCHTIGHEID en TEMPERATUUR :

De relatieve luchtvochtigheid wordt constant gecontroleerd en zal daarom altijd boven de 60% bedragen. De temperatuur van de opgeslagen wijn varieert nauwelijks (+/- 1,0°C), waardoor u altijd een constante temperatuur heeft. Net zoals in een “echte” wijnkelder.

Onze innovatieve wijnklimaatkasten zorgen ervoor dat u uw wijnen bewaart op de door u ingestelde temperatuur én deze per direct kunt uitserveren op de juiste temperatuur én HET MOMENT DAT HET U UITKOMT (niet meer wachten om wijn bij te koelen danwel chambreren – op kamertemperatuur laten komen)

Daar wij diverse modellen wijnklimaatkasten, van tafelmodel (40 flessen) voor in een KEUKEN tot aan een HORECA wijnklimaatkast (+ 200 flessen), hebben, kunt ook u een wijnklimaatkast / wijnkoelkast in uw huis, appartement, bedrijf, en op een beursstand plaatsen. De wijnklimaatkasten zijn ook geschikt voor inbouw en niet afhankelijk van de omgevingstemperatuur.

top of the page

Kenmerken van onze wijnklimaatkast:

 

Wat is het verschil tussen een wijnklimaatkast, een wijnkoelkast, een wijnbewaarkast en een wijnkast?

Klik hier voor de uitleg van wijnkoelkast – wijnklimaatkast.

Kijk welk model wijnklimaatkast (rechts van deze pagina onder klimaatkastmodellen) wijnklimaatkast bij u past of informeer er naar door middel van het contactformulier.

Tevens kunt u de uitgebreide E-catalogue downloaden.

 

Wijnklimaatkast in Restaurant wijnklimaatkast wijnklimaatkast wijnkoelkast inbouw